Фондация Ханс Зайдел“ приветства инициативатаКампанията „Избери живота“ стартира символично в

...
Фондация Ханс Зайдел“ приветства инициативатаКампанията „Избери живота“ стартира символично в
Коментари Харесай

Кръгла маса „Избери живота“ завърши с обща декларация и призив за национално обединение


Фондация „ Ханс Зайдел “ приветства самодейността

Кампанията „ Избери живота “ започва алегорично в навечерието на Международния ден на младежта-12-ти август. Инициаторите на събитието бяха безапелационни, че самодейността е надпартийна и цели да сплоти допустимо най-вече юношески организации – както политически, по този начин и цивилен.

В кръглата маса „ Избери живота “ #СприНавреме се включиха със свои представители Асоциацията на младите учени, Организацията на българските скаути, Младежки комитет на Съюза на транспортните синдикати, Движение „ Гергьовден “, Млади откриватели за младежко развиване, Национален юношески конгрес, Студентския съвет на УНСС. Инициативата беше приветствана и от други политически и цивилен организации.

Антоанета Байчева, представител на фондация „ Ханс Зайдел”, приветства самодейността като акцентира, че всяка акция за битка с войната по пътищата е животоспасяваща.

От страна на основателите на кръглата маса ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев прикани за обединяване с думите: „ Протягаме ръка към всички юношески организации в страната с апел да се причислят към самодейността „ Избери живота! “

По време на полемиката младежките представители се сплотиха към редица способи за справяне със зависимостите и с експанзията на пътя като акцентираха, че е значимо самодейността да бъде продължена и надград
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР