Фондация Димитър Цонев за трета поредна година ще отличи най-талантливите

...
Фондация Димитър Цонев за трета поредна година ще отличи най-талантливите
Коментари Харесай

Фондация Димитър Цонев за трета година ще отличи студенти по журналистика

Фондация " Димитър Цонев " за трета поредна година ще отличи най-талантливите студенти по публицистика и най-хубавите водещи и кореспонденти. Телевизиите са поканени да предлагат своите сътрудници, а студентите ще могат да вземат участие с едноминутно видео.

" Волята да промениш " задава посоката на състезанието, откакто предходните 2 години студентите по публицистика демонстрираха положителния българин и неговата фантазия. От на следващия ден до 20 април те още веднъж могат да изпращат своите видеа. Изискването е да се образоват за бакалавърска степен и да са на възраст до 24 години.
Димитър Цонев - наследник, ръководител на УС: Оттук нататък студентите могат да се запитат какво значи за тях волята да промениш? Какви са най-хубавите образци за това да имаш волята да промениш и към този момент те могат да я заведат тази тематика в безпределно доста разнообразни направления. Проф. Любомир Стойков, член на УС: Нашият акцент пада върху волята да промениш, т.е. вътрешната готовност - морална, духовна, професионална, човешка, която е нужна, с цел да може да бъде осъществена тази качествена смяна.
Оригинални хрумвания, атрактивно поднасяне и послания, които идват от сърцето, ще търси журито. Авторът на най-хубавия материал ще получи стаж в медия по желание, 1500 лева парична премия и едногодишна стипендия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР