Фондация "Америка за България" се е разделила с пиарката си

...
Фондация "Америка за България" се е разделила с пиарката си
Коментари Харесай

Ивет Добромирова вече не е част от екипа на Америка за България


Фондация "Америка за България " се е разделила с пиарката си Ивет Добромирова, написа Канал 3. Или най-малко името й към този момент не попада в уеб страницата на НПО-то, където е оповестен формалният лист както на управлението на "Америка за България ", по този начин и имената на всички нейни чиновници.

Рецепционистката в офиса на фондацията явно е инструктирана да отбива всички въпроси и упорства за мейли към този момент втори ден. Канал 3 изпрати подобен и чака отговор, тъй като въпреки всичко връзките с общественността са значима част от работата на всяка неправителствена организация. Медията ще разгласява и целия отговор на пиарите на "Америка за България ", когато те съумеят да изпратят подобен.

А другояче Добромирова се похвали, че е станала пиар на фондацията преди няколко месеца, а последната й интензивност бе по време на откриването на детското поделение на "Пирогов ", за което "Америка за България " даде пари. Ивет Добромирова е някогашна телевизионна водеща, а в кабинета на Марин Райков бе шеф на пресслужбата на Министерски съвет. След късия си престой на "Дондуков " 2, Добромирова стана част от най-гласовитата група протестиращи през 2013-та година.

През лятото тя се щракна с първата дама на Франция Бриджит Макрон, която обядва с нашата първа дама Десислава Радева в ресторант на морето, на който Добромирова прави пиар. Фотото бе посрещнато на нож от протестърските среди, които не крият антипатията си към президента Румен Радев, който бе повдигнат за държавен глава с поддръжката на Българска социалистическа партия.

Грант за половин милион за разследавне на кметове

Същевременно нов уебсайт, спонсориран от "Америка за България " се популяризира интензивно в обществените мрежи. Става въпрос за платформата zaistinata.com. В нея членуват няколко районни уеб страницата, а упоритостта е да се вършат следствия на кметове и общински съветници, които злоулотребяват с държавни пари, употребявайки служебното си състояние.

Проверка демонстрира, че начинанието е солидно подплатено. При последното разпределяне на грантове "Платформа за самостоятелна регионалана публицистика ", фондация "Про Веритас " е получила финансиране в границите на 569 920 лева

"Качествена районна публицистика? Мисията допустима! Проектът поддържа развиването и повишението на професионалната подготовка на районните публицисти и качеството на районната публицистика в България ", написа в анотацията на плана.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР