Фондация Америка за България“ обявява четири конкурса на обща стойност

...
Фондация Америка за България“ обявява четири конкурса на обща стойност
Коментари Харесай

Фондация „Америка за България“ обявява 4 конкурса на стойност 1 млн. лева |

Фондация „ Америка за България “ афишира четири състезанието на обща стойност 1 милион лв.. Конкурсите са част от новата стратегия „ Следващите 10 “ в поддръжка на значими хрумвания през идващите 10 години в България, оповестиха от фондацията.

Целта на програмата е да бъдат подкрепени планови оферти на български организации и сдружения, които да подкрепят укрепването на частния бранш и демократичните институции в страната.

Одобрените планове ще получат финансиране сред 5000 и 75 000 лв.. Конкурсите по програмата покриват четирите области на работа на фондацията и са отворени за претенденти от цялата страна.

Крайният период за подаване на кандидатури е 25 октомври 2020 година, 17:00 часа, посредством съответните интернет страници по-долу.

Добро ръководство на локално равнище. С този конкурс Фондация „ Америка за България “ ще финансира планови оферти, които покачват отчетността в разходването на обществени средства и усилват прозрачността в работата на обществените институции на регионално или общинско равнище. Целта е подсилване на положителното ръководство и основаване на удобна среда за развиване на частния бранш. За повече детайлности:.

Наука с бъдеще. С този конкурс „ Америка за България “ ще финансира планови оферти на млади учени-иноватори в региона на естествените науки, опазването на здравето, земеделието и ветеринарната медицина. Идеите би трябвало да са с приложна устременост, да са ориентирани към съществуващи проблеми и да имат капацитет за внедряване в практиката. Основната цел на състезанието е да насърчи и подтиква ранния стадий на развиване на научни разработки и артикули. За повече детайлности:.

Онлайн учене. С този конкурс ще бъдат финансирани планови оферти, които да допринесат за намирането, създаването и тестването на интерактивни и адаптивни методологии за преподаване в електронна среда. Фокус на състезанието е учебното обучение. За повече детайлности:.

Туризъм по Дунав.  За планови оферти, които да допринесат за развиването на Дунавския регион като привлекателна туристическа дестинация с дейни и витални локални общности. За повече детайлности:.

Въпроси, свързани с обособените състезания, могат да се подават на имейл адреса за всеки конкурс (на съответната интернет страница) до 14:00 ч. на 6 октомври. Отговори на въпросите ще бъдат предоставени сред 7 и 9 октомври посредством разяснителни уебинари във Facebook за всеки един от състезанията, както и на интернет страницата на съответния конкурс. Подробности могат да бъдат открити на конкурсните страници.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР