Фондация Америка за България и World Press Institute (WPI) предлагат

...
Фондация Америка за България и World Press Institute (WPI) предлагат
Коментари Харесай

Стипендиантска програма набира български журналисти за обучение в САЩ

Фондация " Америка за България " и World Press Institute (WPI) оферират стипендия за образование в Съединени американски щати на български публицист с над 5 години професионален опит.

Програмата е предопределена за публицисти и фотожурналисти от печатни, електронни и онлайн медии. Кандидатите би трябвало да могат да осъществят деветседмично пътешестване в Съединени американски щати сред август и октомври 2020, както и да са български жители с непрекъснато местопребиваване в България.

Избраният стипендиант ще се причисли към група от 10 публицисти от разнообразни краища на света. Стипендията обезпечава потапяне в политиката, бизнеса, културата на ръководство, медиите и журналистическата нравственос на Съединени американски щати посредством поредност от образования, пътувания и изявленията.

Програмата се организира в базата на World Press Institute в Минеаполис и включва пътувания до Вашингтон, Ню Йорк и други огромни американски градове.

Стипендията покрива разноските за пътешестване, настаняване и дневни. Документи за кандидатстване се одобряват до 20 февруари 2020 година Името на определения стипендиант ще бъде обявенo при започване на май.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР