Фондът за енергийна ефективност и възобновяеми източници („ФЕЕВИ“) публикува на

...
Фондът за енергийна ефективност и възобновяеми източници („ФЕЕВИ“) публикува на
Коментари Харесай

Конкурс: Избират Управител на Фонда за енергийна ефективност и възобновяеми източници


Фондът за енергийна успеваемост и възобновими източници („ ФЕЕВИ “) разгласява на интернет страницата си Покана за присъединяване в първи стадий на конкурс за избор на Управител.

Конкурсът за избор на Управител на ФЕЕВИ ще протече в два стадия.

До първия стадий на състезанието се позволяват български или задгранични юридически лица или техни обединявания, които дават отговор на посочените по-долу общи критерии. Заинтересованите лица подават заявление за присъединяване и потвърждават осъществяването на общите критерии.

До присъединяване във втори стадий на състезанието ще бъдат позволени класираните на първите пет места участници, които са изпълнили поставените общи критерии. Всеки участник, позволен до втория стадий от състезанието ще има опция да подаде предложение, според условията на конкурсната документи. Въз основа на подадените оферти, Възложителят изготвя ранглиста и класираният преди всичко участник ще бъде поканен за подписване на контракт за възлагане на ръководство.

Цялата информация за процедурата, в това число критерии за присъединяване и нужната документи, е налична на: https://www.bgeef.com/bg/2018/11/08/pokana-za-uchastie-v-parvi-etap-na-konkurs-za-izbor-na-upravitel-na-fonda-za-energiyna-efektivnost-i-vazobnovyaemi-iztochnitsi-feevi/

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР