Фон дер Лайен: ЕК представя девети пакет от санкции срещу

...
Фон дер Лайен: ЕК представя девети пакет от санкции срещу
Коментари Харесай

Европейската комисия предложи да се ограничат доставките на дронове за Русия през ​​трети страни

Фон дер Лайен: Европейска комисия показва девети пакет от наказания против Русия

Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че Европейска комисия има намерение да ускори натиска върху Русия благодарение на деветия пакет от наказания. Думите й са представени от Ройтерс.

Съгласно нейните думи, Европейската комисия предлага да добави още 200 физически и юридически лица към листата със наказания, в това число още три съветски банки, предприятия от военно-промишления комплекс, членове на Държавната дума и Съвета на федерацията, министри, политически партии и ръководители на райони.

В допълнение към главния пакет наказания, Европейската комисия предложи да се ограничи и достъпът на Русия до безпилотни летателни апарати, в това число доставката им през трети страни като Иран.

По-рано Financial Times писа, че редица страни от Европейски Съюз, в това число Германия и Франция, Холандия, Испания, Белгия и Португалия, желаят от Европейската комисия (ЕК) да поправя глобите, с цел да усъвършенства износа на храни от Русия, защото актуалните ограничавания забавят жизненоважни доставки към бедните страни. Както написа вестникът, държавните управления и транспортните оператори на страните от Европейски Съюз считат дадените от Европейска комисия указания за разрешаване на преноса на съветско зърно и торове за незадоволително надеждни от правна позиция.

Ден преди този момент изданието заяви, че чиновници на Европейски Съюз възнамеряват да обсъдят новите ограничаващи ограничения със страните-членки на Европейски Съюз през идващите дни и чакат да се спогодят за тях до края на идната седмица.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР