Фолскваген Поло“ е автомобилът, който се преобърна вчера по таван

...
Фолскваген Поло“ е автомобилът, който се преобърна вчера по таван
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: 5-годишно дете се разминало по чудо без наранявания при мелето край Варна!

„ Фолскваген Поло “ е автомобилът, който се прекатурна през вчерашния ден по таван край Варна, научи БЛИЦ. Зад кормилото му седял 35-годишен варненец, който изгубил надзор над автомобила, той се блъснал в друга кола и се преобърнал по таван.

Тежката злополука стана към 18 през вчерашния ден преди село Приселци и по знамение при случая няма съществено потърпевши. В полото с изключение на 35-годишният водач, в посока Варна, са пътували и 61-годишна жена, както и 5-годишно дете. То по знамение се е разминало без пострадвания при мелето. Възрастната жена е с травма на дясно рамо и десен лакът.

По данни на варненската полиция, лидерът на полото е самокатастрофирал като по време на придвижването изгубил надзор на фолксвагена, отчасти излязъл отвън пътното платно и се преобърнал по таван. Колата блъснала различен автомобил – „ Фолксваген Венто “ като за благополучие пътуващите в него не са потърпевши.

Според катаджии по всяка възможност водачът на полото е подхванал изпреварване на колоната коли, което по думите им е прекомерно безразсъдно поради сложността на сектора на пътя, където постоянно се случват произшествия с съдбовен излаз.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР