Фолпевицата Деси Слава дойде в бургаския окръжен съд, след като

...
Фолпевицата Деси Слава дойде в бургаския окръжен съд, след като
Коментари Харесай

Деси Слава за катастрофата от 2016-та: Страхувах се, че духа на загиналия ме преследва

Фолпевицата Деси Слава пристигна в бургаския областен съд, откакто бе призована да свидетелства по дело за злополука със гибел на пътя. Певицата даде показания, очевидно обезпокоена и смутена. Тя призна, че към момента претърпява кошмара от ранната заран на 9-ти септември 2016-та, когато автомобилът й блъска пешеходец на автомагистрала Тракия. Зад кормилото на возилото е водачът на певицата Димитър Илиев, който е обвиняем за кървавата покруса.

"Не знаех, че толкоз ще се притесня на тази масичка. Познавам Димитър от 7 години, той е извънреден експерт и поради това толкоз време работим дружно ", сподели Деси Слава, откакто застана пред правосъдния състав. Тя описа, че във съдбовната нощ имала присъединяване във Варна, а по-късно тръгнали незабавно да се прибират към София. Певицата седяла на задната седалка и си играела с телефона. "Изведнъж усетих внезапно спирачки, всичко стана за стотни от секундата. Чух стоновете на Димитър, който бе ужасяващ, подвигнах глава и видях човек, който търчеше пред колата. Затворих си очите и се хванах за седалката и чух мощен удар.

След това спряхме колата, бяхме доста изплашени, тъй като не съм преживявала сходен смут. Не бях на себе си ", описа в правосъдната зала Деси Слава.

Изпаднала в потрес, само че показа по какъв начин присъединила фенерчето на телефона си и почнала да подава сигнали на преминаващите по автомагистралата коли, с цел да спрат. Преди това се обадила на незабавния телефон 112, с цел да повикат кола за спешна помощ и полиция. Според нейните показания, водачът Димитър Илиев се е движел в най-лявата лента. При злополуката на място почина 21-годишният Божидар Кайлов от Карнобат. Разследването и до в този момент не е открило какво е правил младият мъж пешком на автомагистралата в 5.30 ч. сутринта. Освен Деси Слава показания пред съда даде и вещото лице, съгласно чиято експертиза подсъдимият Димитър е карал със скорост от 100 км/ч.

След съвещанието, отвън залата певицата описа пред медиите за ужаса, който е претърпяла.

"Беше ужасно. Може би една година по-късно ме държа стресът, даже се опасявах да се окъпвам сама в банята. Беше доста неприятно. Въобразявах си, че ме преследва душата му. Може да е някакво смахнато чувство, обаче то беше като контузия от това, което се случи. Не пожелах да видя починалия човек, даже на фотоси не съм го виждала. Много пъти се питах: „ Господи, за какво на нас се случи? “. Това е доста тежко като преживяване ", сподели певицата.

Според нея водачът й Димитър нямал никаква виновност за случилото се. "Много ми е жалост за индивида, с който се случи това. И до през днешния ден ме мъчи въпроса какво е правил той там.

Дали това не беше самоубийство, дали той не е бил душевен зле. Не мога да си обясня повода каква е, с цел да притичваш на автомагистралата доста рано сутринта, при изискване, че е изцяло безлюдно в близост, няма бензиностанции. Няма магазинчета, кафенета, няма никакви обекти, поради които да има опция някой да спре и да минават хора. Много необяснимо ", разяснява още певицата. Делото против водача й продължава на 25-ти април.

Източник: Monitor

Снимка: Лалка Димитрова

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР