Фолкзвездите Азис и Деси Слава се превърнаха в една от

...
Фолкзвездите Азис и Деси Слава се превърнаха в една от
Коментари Харесай

Азис и Деси Слава се избъзикаха с Пиленцата от Монако

Фолкзвездите Азис и Деси Слава се трансфораха в една от най-коментираните двойки в интернет, откакто се избъзикаха с Пиленцата от Монако и направиха пародийно клипче, имитирайки Нина и Боби Манекена, написа " Телеграф ".

Двамата си качиха видеото в Тик-Ток, а то единствено за ден се трансформира в меме, което обикаля обществените мрежи.
Майбах
" Здравейте, другари. Тука сме с пиленцето в Монако. Пиленце кажи " здравей " на нашите фенове. Тук сме в майбаха, доста е скъпо, доста е първокласно, доста ни харесва! Целувки на всички! ", споделя Деси Слава в Тик-Ток клипчето, озаглавено „ На скъпото “. Деси Слава приказва от самото начало, а Азис се прави на недосегаем и гледа неприятно, правейки й муцки, съвсем като Пиленцата от Монако , които в действителност са родом от Пловдив.

Преди няколко дни се заприказва и че двамата са се разделили. „ Искам да знаете, че семейство Димитрови към този момент не са пиленцата от Монако, от Кан. Семейство Димитрови към този момент не съществува. Вече сме две обособени персони, аз съм Нина Димитрова, а Борислав си е Борислав Димитров. Вече Борислав потегли за България, тъй че го очаквайте по улиците на България, мен може да ме видите по улиците на Кан “, показа в прочувствено видео Нина.

 



 
 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР