Фолкзвездата Таня Боева е преживяла истински кошмар през последните 5

...
Фолкзвездата Таня Боева е преживяла истински кошмар през последните 5
Коментари Харесай

Таня Боева разкри за ужаса: Заплашваха да ми отрежат главата! Певицата жертва на тормоз

Фолкзвездата Таня Боева е претърпяла същински призрачен сън през последните 5 година, разкри самата тя пред Мон Дьо в студиото на NOVA. Причината за това е разводът й с композитора Михаил Бургyджиев.

Ето трагичната й изповед: „ Бях заплашвана oт десетки престъпно проявени лица през последните 4-5 години. Беше въпрос на оцеляване за мен и за моите близки. През септември 2017-а бяха първите офанзиви - душевен, прочувствени, физически. Бях спирана по улиците, заплашвана от внушителни фигyри. Това, което прочетох сред страниците от следствието, свидетелските показания, които видях, дават отговор. За себе си имам своя отговор. Но не знам... Може би тези хора знаят най-добре за какво го вършат, каква приятност носи, какъв брой мъжко е да си мъж и да посягаш на жена, на майка. Част от тях звучаха по този начин: „ Ще ви отрежем главите! “, „ Няма да видиш повече детето си! “.

Трябвало е непрестанно да бъда заплашвана, мачкана, третирана. Бяха ми споделили и че ще открият опиати в колата ми. Заплахите идваха под всякаква -  казваше ми се какво да върша, какво да не върша. В един миг имаше едно доста огромно следствие от Главна дирекция Национална полиция, в което и аз бях подала сигнал. Започна в действителност съществено следствие. За миг повярвах, че истината ще спечелва. Но до момента още не се е случило. Домът ми в Стара Загора беше атакуван, чупиха ми камери. Не знам, в случай че аз и детето ми в този миг минавахме оттова, какво щеше да се случи.

Софийският ми дом също беше разрушен и обран. На 8 март пристигнаха пратеници при мен, с цел да ме заплашват. Датите не са инцидентно подбрани “, добави още певицата, само че не пожела да разкрие дали е имала някакъв тип посягане върху себе си по време на брака си, цитира „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР