Фолкзвездата Милко Калайджиев е получил акт по Закона за здравето

...
Фолкзвездата Милко Калайджиев е получил акт по Закона за здравето
Коментари Харесай

Вече ще пея само в хола

Фолкзвездата Милко Калайджиев е получил акт по Закона за здравето за неспазване на отдалеченост на купона в петък вечерта в пловдивския ресторант "Рибарника ". Полицаите му споделили, че ще заплати до 300 лева санкция. Това описа самият той пред Би Ти Ви.

Певецът се зарече, че към този момент ще пита за броя на хората, в случай че го поканят на частно празненство.

"Ще отида единствено в случай че празненството е в хола, а не в заведение ", акцентира Калайджиев. Той изясни, че е остарял другар със притежателя на "Рибарника " Димитър Тодоринов, който го поканил в петък на рождения си ден.

"Очаквах 10-15 души, само че бяха доста повече, въпреки и пръснати на голямо пространство. Имаше и личен състав, въпреки всичко кухнята работеше ", призна Милко.

Той твърди, че не е взел хонорар. Хванал микрофона и изпял 3-4 песни, с цел да поздрави рожденика. Парчетата даже не били от неговия репертоар.

Калайджиев прецизира, че отишъл на купона към 19, 30 ч., пял и таман се канел да си потегля, когато пристигнала полицията. Тогава изпълнителят седял на маса.

Както към този момент заяви 24plovdiv.bg, в петък вечерта чиновниците на реда разтуриха две шумни празненства под тепетата. Съставени са общо 84 акта за нарушавания.

Според него един от гостите съзнателно го е снимал по какъв начин пее и е пуснал лайв в нета, като по този начин е привлякъл полицията.

"Не го знам този човек, само че съм сигурен, че преднамерено го е направил ", счита Калайджиев.

По думите му наложило се да чака цели 3 часа, до момента в който служителите на реда му оформят акта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР