Фолкзвездата Галена отменила всичките си предстоящи участия. Според специализираната поп-фолк

...
Фолкзвездата Галена отменила всичките си предстоящи участия. Според специализираната поп-фолк
Коментари Харесай

Коронавирусът повтори Галена?

Фолкзвездата Галена отменила всичките си идни участия. Според профилираната поп-фолк страница Chalga World повода за това е, тъй като е дала позитивна проба за ковид. "Нашият екип й пожелава бързо излекуване ", пишат поп фолк изданието. "Поради влошената епидемиологична конюнктура в страната, всички поети задължения на Галена за момента отпадат!

Музикална компания "Пайнер " се извинява за породеното стеснение на клубовете и почитателите! ", написа формалната страница на телевизия Планета без обаче да конкретизира каква е повода за рухването н участията. Според формалното известие на РЗИ във Велико Търново, където живее звездата, градът от няколко дни записва взрив на инфектирани поради абитуриентски бал. Освен учители и възпитаници, се инфектирани и гости н дискотека, в която е продъжил купонът.

Hotnews.bg напомня, че Галена е уверена, че е първата родна звезда, изкарала новия ковид. Това разобличаване тя направи в изявление за диджей Дамян през април. Според нея тя се е заразила през ноември от собствен другар в Лас Вегас, когато е имала присъединяване там. Той й споделил, че е изкарал леко вируса и че в действителност върлува от дълго време.

„ Този вирус е пуснат два-три месеца преди този момент. През август. Но китайците са се пробвали да го спрат и са се скрили. “, обяснил й той.
Тогава звездата на „ Пайнер “ осъзнала, че е била инфектирана и по тази причина е пропуснала концерта за рождения ден на телевизия Планета.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР