Фолкпевици, манекенки, тв водещи и въобще жените от родния хайлайф

...
Фолкпевици, манекенки, тв водещи и въобще жените от родния хайлайф
Коментари Харесай

Горещо в "ШОУ": Топ 10 на българските звезди с най-големи гърди

Фолкпевици, манекенки, тв водещи и изобщо дамите от родния елит се състезават коя е с най-големи гърди. Добре, че е пластичната хирургия, която им дава подтик в това комерсиално общество, където силиконът се трансформира в нещо всекидневно. Някои дами се оливат в устрема си да са „ едни гърди пред конкуренцията “. Пищните бюстове станаха нещо всекидневно за хората от шоубизнеса и към този момент даже не вършат изключително значение на елементарните хора. Има обаче и такива, които провокират интерес с голямото си деколте и взехме решение да ги съберем в тази ранглиста за най-надарени дами, без значение дали са същински гърдите или са наблъскани със силикон. Има и от двата типа, а вие решете кои предпочитате!

 Джулиана Гани Джулиана Гани води класацията с максимален бюст, въпреки и силиконови. Тя обича да има по доста от всичко и доскоро повече от година уголеми за следващ път бюста си. Тя изду деколтето си с съвсем 2000 кубика силикон. Операцията се е състояла в пловдивска болница. Сложила е по 985 кубика във всяка гърда. „ Всички са доста заинтригувани от моя бюст. Тя и Сашка Васева от самото начало във „ ВИП брат “ се чудеше по какъв начин ще кърмя, по какъв начин от това пластмасово нещо ще излиза кърма дали не ми тежи… Бюстът ми си е доста добре. Да, аз имам дребна талия, само че пък ми седи ефектно. Нямам никакви планове да го понижавам “, безапелационна е най-цицорестата българка.
Гани е носителка на купата „ Мис Силикон “ за 2013 година, само че от този момент е нараснала гърдите си съвсем двойно. „ Не се тревожа въобще, обичам да съм ексцентрична. Аз диря резултата – колкото повече, толкоз повече “, декларира тя.
Няколко доктори са й отказали да й сложат толкоз огромни цици, тъй като се страхували, че може да получи гръбначно деформиране. Това обаче не спряло силиконовата бомба и я амбицирало още повече да реализира задачата си, а точно да се трансформира в най-едрогърдия български модел.

 Анита Мейзер Скандалната Анита Мейзер също се прочу със своята гръдна обиколка. Името й нашумя около присъединяване й в състезанието „ Мисис Свят 2014” в Мериленд, на който тя показа България. Нейният облик беше, меко казано, неочакван. Така и никой не разбра по какъв начин тя се е озовала на международния конгрес, а външният й тип седмици наред беше измежду най-обсъжданите тематики в интернет. Оттогава до момента тя се е забърквала в не един и два абсурда, а отрицателните реакции по собствен адрес тя изяснява само със завист и злоба.
Основното й достолепие е силиконът. Тя има най-големия силиконов бюст у нас – с цели 14 см по-голям от този на самата Памела Андерсън. Дамата е напомпала 2 по 750 кубика в гърдите си. Твърди, че самият Майк Тайсън й е предложил 10 000 $ за една нощ с нея, само че тя не приела офертата и мъчно се измъкнала от лапите на боксьора на едно плейбой празненство.
Гърдите на Анита станаха още по-популярни и след гибелта на приятеля й Николай, който умря при извънредно нелепа обстановка. Една от версиите е, че е бил задушен точно с бюста на Мейзер. Тя бе упрекната в ликвидиране и получи три години затвор. Наскоро бе пусната под гаранция.

 Сашка Васева Сашка Васева е от по-старото потомство звезди с обилен бюст и към момента държи шампионата, защото нейната гръдна обиколка е естествена без силиконови импланти.
Толкова години мъжете въздишат по нея, а тя от своя страна подхранва интереса с големи деколтета, които разкриват даровете й от Бога.
Преди няколко години тя реши да завоюва медийно внимание, показвайки си гърдите. Това се случи в клипче, което пусна в Интернет. Шокиращият клип е сниман в автомобил, на чиято задна седалка се настанява певицата. Няколко секунди по-късно тя опипва гърдите си, след което ги вади, гали, опипва, а най-после и мачка.
51-годишната Сашка към момента не изневерява на стила си и на всяко светско събитие се появява с голямо деколте и приковава към себе си всички погледи.

 Тита Никой не подозираше, че тийнсензацията Тита крие в пазвата си толкоз големи гърди. Докато един ден не се пусна на плажа по бански и безусловно за минути съумя да взриви обществените мрежи.
Някои допуснаха, че протежето на Криско е легнала под ножа, с цел да се наблъска със силикон и да стане по-конкурентна на едрогърдите си колежки Гери-Никол и Дара. Наборките й, които първи се прочуха след присъединяване си в „ Х фактор”, могат да се похвалят със забележителни естествени дадености, които събират погледите на мъжката публика.
Други заподозряха, че Тита е уголемила гърдите си благодарение на фотошоп. От последващи изяви се видя, че тази версия отпада. " Нямам силикон в гърдите. Всичко е натурално и подарък Божи ", отговори тя на хейтърските мнения.

 Катя от „ Ритон “ От край време гърдите на Катя от „ Ритон “ са били настояща тематика за разискване. Певицата, омагьосала хиляди мъже с гигантския си бюст, предложи, с изключение на на лицето, дамите да слагат и част от маската на деколтето.
Катя се осмели да покаже „ ритонките “ едвам на 55-годишна възраст в еротична фотосесия за „ Плейбой “. Тя се съгласила да театралничи освен тъй като броят е специфичен, само че и тъй като видяла по какъв начин са правени сходни издания на списанието в чужбина. Една от кориците, които й допаднали, била на Моника Белучи в Италия. Снимките на Катя завършили за ден. Певицата твърди, че въобще не се е тормозила, а и е привикнала да театралничи пред камера.
В уеб страницата на " Плейбой " ритонката е подредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели дами по света и у нас, като го дели с Деми Мур. От изданието припомнят, че преди време дори имаше и анекдот за надарената певица: " Каква е главната мерна единица за величина на дамски бюст? ", а отговорът бе " Един ритон! ". Докато Катя театралничила, брачният партньор й и нейна театрална половинка, Здравко пък дал изявление за списанието и по този начин " кръгът се затворил ".

 Преслава Певицата Преслава е първата, която реши да легне под ножа и назад на своите колежки понижи фрапантно гръдната си обиколка. В предишното Преси се оплакваше от големите си естествени дадености, които й причиняваха болки в гърба. Тя понижи естествения си бюст с цели 15 см, от 105 на 90, в немска клиника.
Откакто реши да копира колежките си и се подложи на свиреп диети и усилени тренировки, тя отслабна фрапантно. С това се стопиха и големите й гърди. Много от феновете й я намират за по-малко привлекателна в този момент, в сравнение с като по-пухкава и с голям бюст, който несъмнено й седеше добре.

 Рут Колева Още в първите дни на новата година Рут Колева си подари почивка в Индонезия. Досущ като напъващите за популярност млади певици и плеймейтки и тя реши да се щракне от плажовете на Бали.
Рут зарадва своите фенове с кадър по бански, а изпод представители на мощния пол я похвалиха, че е " с едни гърди напред ". Други я засипаха с похвали, има и нейни почитатели, които я съпоставиха с фолкпевица.
До този миг за публиката бе загадка, че Рут има такива естествени дадености, които неизвестно за какво е крила от обществения хоризонт.
След бурната реакция на бюста й, тя реши да снима и фотосесия, в която още веднъж да подчертава върху големите си гърди. На фрагмента се вижда, че изпълнителката на " Близо " е поставила латексов панталон, а нагоре е решила да е по без нищо.

 Ева Тепавичарова Рекордьорка в тази ранглиста при актрисите е Ева Тепавичарова, нашумяла като Йовка от сериала „ Столичани допълнително “. Ние харесваме бюста й, само че на нея сигурно й идва допълнително. Всички видяхме и нейна гола фотография от 2006 година, когато е бременна със сина си Борил. Може би рекордьорка в тази ранглиста е актрисата Ева Тепавичарова, нашумяла около сапунката „ Столичани допълнително “. Ние харесваме бюста й, само че на нея сигурно й идва допълнително.
Неотдавна едрогърдата Ева показа, че откогато е станала толкоз известна, няма метод към този момент да се пече по цици на морето. Актрисата доверява още, че в случай че някое еротично списание й насочи оферта за гола фотосесия, би се съгласила на мига.

 Белослава Певицата Белослава се пече по монокини на плажа, което е наслада за мъжките погледи, защото тя има голям натурален бюст. Белослава не пропуща да обявява учреденото от нея придвижване „ Без тунинг”, което се разгласи против силикона и пластичните интервенции. Биожените акцентираха, че естествената хубост е най-истинска и приканиха: „ Да остаряваме почтено!”.
Къдрокосата красавица с съвършено тяло и изцяло натурален бюст има огромна къща в Лозенец и прекарва там по цяло лято със фамилията си. Рядко обаче може да бъде засечена на плажа, по тази причина появяването й била същинско събитие за курортистите.
Белослава и майка й, актрисата Анета Сотирова, основаха неофициалното придвижване на биожените. Те не упрекват тези, които в устрема си към хубостта лягат под скалпела на пластичния хирург. Просто желаят да се усещат съвършено в своята си кожа.

 Ани Михайлова Актрисата Ани Михайлова от „ Шоуто на Канала “ признава, че гърдите й пречат. Тя нашумя преди 17-18 години с къса, само че незабравима еротична роля в предаването на Влади Въргала “Коктейлите на Влади”. Тогава Ани се въплъти в ролята на здравна сестра, а фрагментите, в които тя си смъкна бялата престилка, шокираха драгите фенове – от екрана се “разля” гола женска плът в народен ефир, в зората на демокрацията.
Актрисата признава, че би желала да е по-слаба и не толкоз секси – т.е. с по-малки гърди, друга конструкция. “Едно по-слабо тяло не е толкоз претенциозно. Но в последна сметка всеки може да си прави, каквото си реши. Аз персонално не съм си слагала силикон. От мен по-скоро би трябвало да се маха, а не да се прибавя. Господ ме е направил по-пухкава”, искрено признава Ани.
Тя добавя, че се опитвала да смъква килограми с диети, само че в последна сметка всичко опира до обстоятелството, че човек би трябвало да щади персоналното си здраве. За Ани външният тип не е водещ, тя не е от хората, които робуват на суетата. Разкрива ранимата страна на душата си – изпада в обезсърчение, когато е безсилна да отвори някой към себе си или когато вижда болката на другите и не може да реагира. “”Ужасявам се и изпадам в меланхолия от засегнати бездомни кучета”, споделя русокосата дама.

Подготви Красимир КРАСИМИРОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР