Фолкпевицата Сашка Васева започва лъчетерапия от септември в Германия, разкри

...
Фолкпевицата Сашка Васева започва лъчетерапия от септември в Германия, разкри
Коментари Харесай

Сашка Васева: Отивам на Пирин фолк с метална пластина в главата

Фолкпевицата Сашка Васева стартира лъчетерапия от септември в Германия, разкри пред „ Телеграф “ самата тя. „ Направили са скица за 25 процедури в границите на два месеца и това ще е заключителният стадий на лекуването ми. Макар мъжът ми Христо да споделя, че съм най-смелата жена на света, си ме е боязън “, призна звездата.

Тя разкри, че няма усъвършенстване на зрението й след интервенцията на главата, която й направиха преди съвсем 2 година за премахване на израстък с размера на яйце. „ Виждам всичко като силуети в гъста мъгла. Тази нощ се прибрахме от Германия, където бях за последни проучвания. Лекарите се учудват по какъв начин добре се възвръщам. Направиха ми и куп ваксини, които да предпазят другите органи в тялото ми, защото една железна пластина е останала в главата ми и като непознато тяло може да предизвиква всякакви възпаления и инфекции. Възхитена съм какви домати са почнали да създават германците - не са като гумените, а напълно същински и вкусни. Изпих една опаковка Омега-3, очевидно би трябвало повече риба да хапвам, те нали по тази причина предлагат на болните сьомга, само че не от култивираната, а дивата, с цел да е оптимално чиста “, описа още Сашка.

Изпитанията, които претърпя, е претворила в най-новата си ария „ Боже благи “. „ Докато бях в болничното заведение, с Христо се свърза един млад композитор - Юлиян Асенов, който се е въодушевил от моята орис и я е описал в ария. Аз му помогнах да доизкусурим текста, който е негов дружно с музиката, а аранжиментът е на Светослав Лобошки. Чрез нея благодаря на Господ, че съм жива. А Юли пожела да я изпеем дружно в дует “, описа Васева.

Двамата ще я показват на 27 август в Летния спектакъл в Сандански в състезанието за нова авторска ария „ Пирин фолк “. „ На тази сцена изгрях и 30 година грях, бих желала още най-малко 1000, в случай че е допустимо. Освен това съм обвързвана с локалната аудитория, защото първа изпях „ Добре пристигнали в Сандански, другари “.

Не отивам там, с цел да се съпернича, а да поддържа младите създатели. Ако сътрудниците, с които сме основали фестивала, участваха, тогава да се конкурираме “, добави тя. Блондинката е избрала черна рокля, с която ще се появи на сцената. „ Ще изненадам със жанр и грациозност, тъй като към този момент не съм същата. Сигурно в никакъв случай няма да употребявам повече жартиери, с изключение на у дома, по тази причина няма да нападам ниската чакра, а тази над главата, която е връзка с божественото “, сподели още Сашка Васева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР