Фолкпевицата Райна се опита уж със спокоен тон да обясни

...
Фолкпевицата Райна се опита уж със спокоен тон да обясни
Коментари Харесай

Райна: Не съм тъжничка и сама

Фолкпевицата Райна се опита сякаш със спокоен звук да изясни на своите почитатели във Facebook, че не се усеща тъжна и самотна на рождения си ден. Но от текста, който хубавицата „ изля “ в формалния си профил се усеща неспокойствие от мненията за персоналния й живот и раздялата с ММА боеца Валери Тюлеков.

Райна общоизвестна с македонския си избухлив манталитет, ядосано прикрива с подправен непукизъм самотата след раздялата си с Валери Тюлеков. Македонското девойче няма шанс с мъжете и мъчно намира своята половинка, връзките й се разпадат елементарно. Вече на 38 години тя няма предпочитание за семейство и все по постоянно го акцентира като че ли не й е пристигнало времето. По всичко проличава, че почитателите и се тормозят за следващия крах в персонален проект и самотата, която я посреща. Певицата обича да пътува по света и семейство и деца не са и в приоритет в близко бъдеще.

Ето какво написа Райна:

"Мили хора, виждам, че огромна част от вас са се подвели от изявленията, които се тиражираха преди към две седмици, във връзка рожденият ми ден, съгласно които, видиш ли съм отпразнувала празника си ''самичка, тъжна '' и прочие.. Зная от къде са изфабрикувани те, само че това е друга тематика, която е под достолепието ми да разясня... ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР