Фолкпевицата Преслава заряза семейство и работа и забегна в далечен

...
Фолкпевицата Преслава заряза семейство и работа и забегна в далечен
Коментари Харесай

Преслава заряза семейство и работа и забегна в Тайланд

Фолкпевицата Преслава заряза семейство и работа и забегна в отдалечен Тайланд. Това удостовери самата тя в сънено видео, което разгласява в обществените мрежи, видя HotArena.

В нощта на неделя против понеделник изпълнителката се похвали, че при нея е заран и към този момент е станала от сън. Преслава се изфука с гледката от терасата на хотела си, в която доминира екзотичната растителност. Гласът на певицата звучи изтощен и едвам се чува, до момента в който Преслава не реши да се надпява с локалните птици. Дуелът скорострелно беше загубен от чалгарката.

Бременната изпълнителка съществено загърби работата си след Нова година , като участията й последователно понижиха, а сега са прекъснати. Любимката на Митко Пайнера е получила персоналната му благословия да работи доста по-малко и да излиза по-често в отмора, защото положението й го изисква. Далечен спомен са към този момент участията й съвсем всяка вечер и неспирните пътувания из цялата страна, написа " Българяи през днешния ден ".

Преслава не разкрива дали в Тайланд е в компанията на бащата на детето си - предприемача Павел. Твърде евентуално е точно той да е споделил пътуването с обичаната си, защото не обича за дълго време да се отделя от Пресито. Откакто са дружно, Павел върви с певицата даже по участията, с цел да следи от близко държанието на обичаната си жена. Двамата са буйни фенове на природата, като у нас към този момент посетиха Седемте рилски езера и Искърското дефиле, а към този момент надграждат и с екзотичната природа на Тайланд.

" Превърнах се в домошарка. Най-много обичам да си заставам у дома и да си почивам. Не съм тежка купонджийка, защото всяка вечер бях по заведения и това ми омръзна. Почти постоянно след присъединяване си тръгвах, тъй като желаех да се прибера в дома си. Имало е случаи, когато съм оставала, тъй като съм била с компания, само че това се изолирани случаи ", призна Преслава в друго видео, което разгласява от автомобил, пътуващ към следващата й изява към Нова година.

С пътуването си до Тайланд Преслава подцени сестра си - фолклорната певица Ивелина Колева, която в неделя отпразнува имения си ден. Тя събра близки и другари в заведение в родния си град Добрич, само че измежду тях не беше Преслава. Фолкпевицата предпочела да забегне да ваканцува, вместо да събира погледи на тържеството. Ивелина е известна с положителното си сърце и дала прошка неналичието на сестра си и показала схващане, че в действителност има потребност от сериозна отмора, защото това било добре освен за нея, само че и за бебето. Преслава честитила на сестра си по телефона и й дала обещание, че за някой от идващите фамилни празници ще се реваншира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР