Фолкпевицата Преслава вече е на крака и прави разходки след

...
Фолкпевицата Преслава вече е на крака и прави разходки след
Коментари Харесай

Павел изписа Преслава намръщена от болницата

Фолкпевицата Преслава към този момент е на крайници и прави разходки след раждането. Екип на " България Днес " снима изпълнителката във вторник - пет дни след раждането на първото й отроче в столична болница.

Преслава изглеждаше начумерена и ядосана, като от нея не грееше типичното майчинско благополучие. Редом до нея беше и обичаният й Павел, който също беше със сериозна физиономия. Двамата направиха не доста дълга разходка край лечебното заведение, с цел да може певицата да избегне досадното залежаване. Павел деликатно се грижеше за обичаната си жена и стоеше компактно до нея. Наскоро станалите родители се насочиха към близко кафене, където също прекараха известно време.

Покрай бременността си фолкаджийката е качила няколко кг, като незабавно усещане вършат едрите й бедра, както и напълнялото й лице. Въпреки това Преслава наподобява повече от добре за преди малко родила жена. Павел очевидно е заякнал още повече, като се появи в екип на френския отбор ПСЖ, който ясно открояваше големите му мускули.

Бащата на детето на певицата пристигна в болничното заведение с тузарското си возило, от чийто багажник разтовари сокове, храни и други артикули и аксесоари от първа нужда. След това двамата направиха разходката, след която Преслава още веднъж се върна в болничната си стая. " България Днес " научи, че при нея и бебето няма затруднения след раждането, тъй че се чака скоро да бъде изписана и да се прибере у дома с дребното момиченце. Там я чака майката на Преслава - баба Янка, която ще оказва помощ в бебешките грижи през първите седмици. Името на детето към момента е загадка, известно е само, че името й ще стартира с П - буквата на родителите.

Очакванията са Преслава да се върне на музикалната сцена през ноември, защото не желае да се задържа прекомерно дълго у дома, а още веднъж да върви на участия в нощни заведения. Това не е изненадващо, защото чалгарката е известна със своя работохолизъм.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР