Фолкпевицата Преслава ражда до броени дни, научи HotArena.Изпълнителката е в

...
Фолкпевицата Преслава ражда до броени дни, научи HotArena.Изпълнителката е в
Коментари Харесай

Преслава ражда до дни със секцио

Фолкпевицата Преслава ражда до броени дни, научи HotArena. Изпълнителката е в средата на 9-ия месец от бременността си и във всеки един миг се чака да стане майка за първи път в живота си.

Терминът на чалгарката е към 20 август, само че евентуално раждането ще се случи още идната седмица. Преслава има записан час за секцио в столична болница и ще се довери на планувано раждане, защото не желае да чака до последния миг. През последните дни изпълнителката на няколко пъти вдигала високо кръвно налягане, което е сигурен знак, че бебето е на път.

В началото на декември м.г. " България Днес " първи заяви, че най-титулуваната изпълнителка в актуалния попфолк ще става майка. През март чалгарката обществено си призна, че чака първата си рожба, която забави оповестяването на новината поради суеверието, че би трябвало се пази в загадка през първите три месеца от бременността.

Баща на детето на Преслава е Павел, който е прочут като някогашен другар на плеймейтките Златка Райкова и Мария Динева. Преслава криеше и връзката си с него дълги месеци, само че най-после двамата се появиха дружно на светско събитие и тайната им беше разбулена. През цялата си бременност певицата не спря с физическите натоварвания поради най-големия си боязън - да не напълнее още веднъж, като при започване на шеметната си кариера. Тогава добричлийката беше много едра и даже беше притежателка на най-голямата гръдна обиколка в чалгата - 105 сантиметра.

През последните месеци Преслава настойчиво криеше корема си, до момента в който си пускаше фотоси от фитнес залата или от планински преходи. Тя не желала да се демонстрира наедряла пред почитателите си и по тази причина до последно наподобява слаба и без стомах. Изпълнителката крепко натъртва на тренировките, защото желае да се завърне скоро на сцената в добра форма. Фолкаджийката не върви на участия от към два месеца, само че възнамерява до края на годината още веднъж да хване микрофона и да стартира обиколките си по нощни заведения в цялата страна.

Не са дребни и финансовите загуби, които певицата понася - през летните месеци тя обичайно имаше над 20 участия, които носеха на нея и продуцентите й хиляди левове облага. Но когато Преслава си е у дома, приходи няма. Пожелаваме й леко и сполучливо раждане!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР