Фолкпевицата Анелия посреща 35-я си рожден ден на 1 юли

...
Фолкпевицата Анелия посреща 35-я си рожден ден на 1 юли
Коментари Харесай

Анелия преживя най-страшното! Пластичен хирург обезобрази певицата и нанесе трайни травми

Фолкпевицата Анелия посреща 35-я си рожден ден на 1 юли в тежка меланхолия поради обезобразеното си лице в резултат на несполучлива разкрасителна интервенция. Преди броени дни брюнетката била засечена от кореспондент на „ Таблоид” да рони едри сълзи в автомобила си пред столична клиника за естетична хирургия. Набитото око на екипа на изданието видя промени във външния й тип.

Дружки на певицата прецизираха, че Анелия Атанасова се е подложила на намеса, която вместо да я подмлади, я е унищожила. Старозагорката е с лифтинг и нова интервенция на носа. Заради повдигането на кожата от врата към челото обаче брюнетката е получила затруднение, което на секундата се е отразило на цялата й физиономия.

Близки до звездата разкриха, че в този момент изпълнителката ще би трябвало да легне отново под скалпела, с цел да поправя вредите след некадърния козметичен хирург.

Както е известно, след сходна интервенция интервалът на усмиряване на мускулите и кожата е дълъг и окончателният резултат може да се види чак след няколко месеца.

От напрежението, насъбран около интервенцията, както и поради породената физическа болежка, певицата към този момент е на лекарства за утешение, които се изписват единствено от психиатър, освен това с така наречен зелена рецепта.

Нашите информатори подчертаха, че Анелия е в хронична меланхолия и нито насладите около дъщеря й Ивон, нито поддръжката, която получава от близки другари, са способни да я извадят от дупката. Това е и повода другояче красивата старозагорка да рони сълзи сама в навечерието на 35-я си рожден ден. На 1 юли Анелия нямало да подвига празненство, а щяла да си поръча торта за у дома и да я показа с най-близките си, само че без фанфари и заря, както в предходни години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР