Фолкпевицата Мария не спира да се съблича в клипове, фотосесии

...
Фолкпевицата Мария не спира да се съблича в клипове, фотосесии
Коментари Харесай

Мария взриви Мрежата с нова СНИМКА 18+

Фолкпевицата Мария не стопира да се съблича в клипове, фотосесии и по време на участия. Миньончето се чуди по какъв метод да задържи към този момент угасващата си кариера, а евентуално се пробва да притегли вниманието и на някой богат мъж.

Заралийката отново зарадва мъжкото око с много провокативна фотография, на която театралничи по еротично долни дрехи. " Обичам работата си и готовите планове. Но постоянно и зад кадър е доста забавно щом съм с обичани хора ", написа Марчето към споделения кадър и тагна своя екип от гримьори и фризьори. От написаното излиза наяве, че провокативният кадър е част от новия прокет на певицата, който ще показа до дни.



Мария поставя огромни старания да наподобява по този метод. Нейни приятелки издават, че певицата прекарва по два часа всеки ден във фитнес залата. Тя е наясно, че наподобява зашеметяващо и употребява своя съблазън при снимане на клипове и фотосесии. Мария чудесно знае, че в попфолка първо се гледа с очите и чак тогава се слуша с ушите.

Бившата на Гущеров е известна с това, че няма позор и постоянно се пуска в нищожно облекло. Разгневени майки скачат непрекъснато против нея и я упрекват, че дава неприятен образец на щерка си Марая и е срам да се назова майка.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР