Фолкпевицата Луна е продала къщата на баба си Иванка в

...
Фолкпевицата Луна е продала къщата на баба си Иванка в
Коментари Харесай

Луна продала къщата на баба си

Фолкпевицата Луна е продала къщата на баба си Иванка в шуменското село Вехтово, откъдето е родът на майка й, написа столичен ежедневник. Изпълнителката на " Покажи парите, чиче " нямала никакви сантименти към парцела, защото рядко е посещавала селото, в което баба й Иванка е била една от колоритните звезди. Хората там и до момента си я спомнят седнала на пейката на площада и изпълняваща функционалността на същинска осведомителна организация, защото е била в час с всички злословия в селото. Самата Луна се е появявала във Вехтово, когато изгрява звездата й на фолкпевица. Тя е провела родата да лепи по дънерите на липите плакати за идни нейни участия. Постепенно обаче се отдалечава още веднъж от Вехтово и след гибелта на баба си и дядо си зачертава изцяло връзката със селото, като продава парцела.

Баба Иванка и брачният партньор й са били елементарни хора, които са се занимавали със земеделие. Те не са показали някакви вокални гении, които да са наследени от Луна.

В селото са безапелационни, че фамилията на Луна е 100% българско, и отхвърлиха изявленията, че родът на певицата е мохамедански, а тя е била прекръстена от Лухче на Луна по време на възродителния развой.

През годините на огромната си популярност Луна има връзки с доста известни мъже. В клиповете й се снимат спортни звезди от ранга на Любо Ганев и Серафим Бързаков, който даже отваря дома си за фотосите.

Наскоро се появи информация, че Ганев е имал плевел романс с нея, на който поставил точка, откакто схванал, че е прихванал трипер. Самият Ганев одобри с усмивка написаното.

"Истина е, че познавам Луна, даже сме другари във Facebook. Все отново се снимахме в един клип преди много години, само че от този момент не сме се виждали ", показа пред "България Днес " кралят на метана у нас.

Става въпрос за видеото към песента "Покажи парите, чиче ", в което той играе ролята на паралия, който изкушава с едри банкноти Луна. Във видеото Любо се появява с емблематичния си и неповторим джип, изработен по поръчка в Италия особено за неговите габарити. Година-две по-късно возилото сменя притежателя си, защото Любо го продава на прочут от Киноцентъра. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР