Фолкпевицата Камелия е сред най-върлите почитатели на топлото време. Чалгарката

...
Фолкпевицата Камелия е сред най-върлите почитатели на топлото време. Чалгарката
Коментари Харесай

Камелия се пусна по бельо

Фолкпевицата Камелия е измежду най-върлите фенове на топлото време. Чалгарката колкото да дочака топлите летни дни, с цел да се разхвърля по долни дрехи. Не че не го прави и през зимата, само че несъмнено е по-комфортно през лятото.

Камелия прекара първите топли дни край морето и разгласи въвв Facebook, че желае лятото да е 365 дни в годината, написа БЛИЦ. Не пропусна да се щракне на терасата на изтънчен хотел, позирайки по еротично долни дрехи.

Изпълнителката на Защо повярвах наближава 50-те, само че поставя в дребния си джоб и най-младите колежки. Нейните фенове не скриха възхищението си от безупречната й визия.

"Може би минимум корекции има точно тя. Естествено държание, сексапил и прозрачност на мисълта. За мен това е българската Лепа Брена ", пишат в страницата й нейни фенове.

Друг пък почитател се пошегува с нея, че във Флорида, Съединени американски щати, е постоянно лято и я предложения да заживее при него. Естетсвено, измежду коментиращите имаше и много вулгарности, които Камелия подминава с подигравка, а не трие като множеството си колежки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР