Фолкпевицата Кали вече не получава и лев от третия си

...
Фолкпевицата Кали вече не получава и лев от третия си
Коментари Харесай

Кали остана без издръжка! Бившият й спря парите - профуквала всичко по казината

Фолкпевицата Кали към този момент не получава и лев от третия си мъж Владимир. Бащата на последното й дете изцяло е отрязал всевъзможни финансови стремежи на Кали. Той нямал срещу да води сина си на отмора и да му купува облекла и играчки, само че не доверявал и лев на някогашната си, дочу HotArena.

Причината е, че певицата пилеела с лесна ръка всевъзможни пари, до които се допре. Давала ги освен за скъпи облекла, само че и за женски вечери, които постоянно си устройвала с приятелки, съпроводени от доста алкохол. „ Кали се прави на независима, само че в действителност Влади плащаше всички сметки на нея и майка й. Колата, която тя кара, също е купена от него. В един миг му писна, тъй като се оказа, че с приятелките постоянно се забавляват в столични казина “, разкри непосредствен на двойката.

Пред „ България Днес “ някогашният на певицата Владимир разкри, че към този момент не желае да разяснява отправените обиди към него от Кали, само че има своя версия за случилото се сред тях.

Според него с интервютата, които в последно време дава, чалгаджийката търси състрадание от страна почитателите си. Кали и Владимир се разделиха преди половин година, само че преди седмица в изявление за предаването „ Папараци “ Кали показа по какъв начин някогашният й е отправял непрестанни обиди към нея. „ Той по този начин и не можа да одобри моето свободно държание и постоянно ме наричаше к**ва, дори още преди да се роди синът ни. Много търпях. С бащата на Георги се разделих поради едно улавяне за врата в спор, с Антон се разделих поради обръщението " ма ", а в тази връзка с Влади 6 години търпях доста ", разкри своята версия певицата. Според нея той не можел да се оправи и с развъждането на другите й две деца.

" Това не е първата ни разлъка - имаме няколко скарвания с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка, а цялостна с доста страсти. Но имахме доста обич сред нас. Това е характерен образец за " обичаме се, само че не можем да бъдем дружно ", описа Кали. След раздялата двамата се чували единствено за въпроси около детето си. Те не си приказват и даже избягвали да се засичат при предаването на сина им.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР