Фолкпевицата Кали очаква четвърти наследник. Бебето й е плод на

...
Фолкпевицата Кали очаква четвърти наследник. Бебето й е плод на
Коментари Харесай

Кали чака четвърто дете от четвърти мъж

Фолкпевицата Кали чака четвърти правоприемник. Бебето й е плод на любовта й с 4 години по-младия от нея Атанас, с който певицата има връзка към половин година. Аферата им стартирала дни откакто се раздели с Влади – татко на третия й наследник.

Според думите на другарка на Калаи тя била заченала от новия си другар и напълно скоро фамилията й ще се усили с още един член. Думите на нейната приятелка се удостоверяват и от обстоятелството, че Кали е спряла цигарите и алкохола, когато върви на участия. Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на различен. Кали изгонила огромния си наследник от вкъщи си, защото бил пълновръстен и трябвало да се оправя самичък с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния трен за забременяване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.

Певицата има трима синове от трима разнообразни мъже. За първия не се знае съвсем нищо, вторият - Антон Краус, я гледаше като писано яйце, само че тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни. Приятелка на фолкпевицата я издаде, че е бременна, написа show.blitz.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР