Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в

...
Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в
Коментари Харесай

Пълен шок! Кали - бременна с 4-то дете СНИМКИ

Фолкпевицата Кали никак не си поплюва и сменя мъжете в живота си по-често от дамските си превръзки. Изпълнителката на " Като те почна " без срам зарязва мъжете си и хуква към идващия. Точно по този начин се случи и неотдавна, когато заряза бащата на третия си сини се хвана с много по-млад от нея ухажор, написа Шоу.

Певицата има трима синове от трима разнообразни мъже. За първия не се знае съвсем нищо, вторият - Антон Краус, я гледаше като писано яйце, само че тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни.



От близо година Кали върти обич с мъж на име Анастас, който съвсем на половина на нейните години. Всички си мислеха, че нещата сред тях не са съществени. Наш кореспондент обаче научи бомбастична вест.

Според думите на другарка на Кали, тя била заченала от новия си обичан и напълно скоро ще усили фамилията си с четвърти правоприемник от четвърти мъж. Думите на нейната приятелка се удостоверяват и от обстоятелството, че от известно време певицата е спряла цигарите и алкохола.



Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на различен. Кали изгонила огромния си наследник от вкъщи си, защото бил пълновръстен и трябвало да се оправя самичък с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния трен за забременяване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР