Фолкпевицата Кали е признала, че преди светът да бъде обхванат

...
Фолкпевицата Кали е признала, че преди светът да бъде обхванат
Коментари Харесай

Сън подсказал коронавируса на Кали?

Фолкпевицата Кали е признала, че преди светът да бъде обзет от корона вируса е видяла сън, който ѝ подсказал, че нещо извънредно ще сполети планетата, написа Хотарена.

Изпълнителката на шлагера 4-4-2 е сънувала по какъв начин черни плочи покриват цялото небе и помислила, че извънземни идват да убият човечеството.

„ Имах решение по какъв начин да се спасим – да разпънем над главите си бели чаршафи, тъй като бялото символизира духовенството. Не можаха обаче всички да се спасят”, споделя Кали.

Кали завърши с пеенето! Вижте с какво ще се занимава

След това видението ѝ траяло и тя се озовала на място, което напомняло на Шотландия – на всички места зеленина и хълмове. На всеки рид имало единствено по една къща и хората били доста отдалечени един от различен.

Певицата се е зачудила за какво е по този начин и тогава мистериозният глас ѝ споделил: Защото вие така и така не поддържате връзка между тях. Използвате единствено телефоните си и нямате потребност един от различен.

Така сънят на Кали завършил. Според нейните тълкувания, видението изцяло дава отговор на събитията през днешния ден и обществената изолираност, в която светът изпадна.

И въпреки множеството нейни близки да не виждат символика в съня ѝ, Кали е уверена, че той не е инцидентен и е предвещавал насилствената разлъка сред хората и другарство най-вече с технологиите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР