Фолкпевицата Кали, чиято най-известна песен “4-4-2” е посветена на участието

...
Фолкпевицата Кали, чиято най-известна песен “4-4-2” е посветена на участието
Коментари Харесай

Кали: Разнищват ги, че правят секс с манекенки и фолкпевици, смятат им парите и накрая искат от тях футбол

Фолкпевицата Кали, чиято най-известна ария “4-4-2” е отдадена на присъединяване на националния ни тим по футбол на международното състезание във Франция през 1998, разяснява срамната загуба на трикольорите с 2:3 от Косово в европейската подготовка в София в понеделник.

“Това е групова загуба, морална и физическа. Не може непрестанно да хулиш и да плюеш, като даваш ум. Не сме на мястото на момчетата и не можем да преценим кое е елементарно и мъчно. Проблемът е освен по какъв начин играем против другите тимове, а и в поддръжката, която получават от последователите. Христо Ботев го е споделил - мощно да любиш и мразиш. В другите страни не съм виждал чак такова злословене на тима. Добре, изгубили са и не могат да играят групово, само че с доста труд и поддръжка нещата може да се подобрят. Разнищват ги, че вършат секс с манекенки и фолкпевици, считат им парите, гледат им колите и най-после желаят от тях футбол. Нека да насочим вниманието си и даже негативизма си единствено към играта им. Не единствено да споделяме, че нещо е неприятно, а по какъв начин да го подобрим. Футболният почитател би трябвало да е като мен - печели или губи, аз в никакъв случай не приказвам неприятно за обичания ми " Левски ". Не ги назовавам " нещастници " и " смотаняци ", тъй като имам вяра в концепцията на отбора”, съобщи тя пред “България Днес”.

Кали даже има предложение по какъв начин да се стигне до позитивна смяна.

“Предлагам да се направи конгрес на футболни почитатели, само че такива, които са същински. Да помогнем на един прелестен селекционер, какъвто е Краси Балъков. Той беше прелестен футболист, извънредно порядъчен и прекрасен човек. Имам достойнството персонално да го познавам, още преди време съм пяла на националите. В този конгрес да даваме препоръки, в случай че забележим, че играта в центъра куца или някой футболист не се оправя добре. Говоря чисто по женски. Горещата ми рекомендация към всички национали е да работят крепко и да играят групово, тъй като имаме невероятни футболисти. За непознати тимове играят добре, само че в националния отбор не се оправят. Това ме навежда на мисълта, че психолог би трябвало да работи с тях”, разяснява още певицата.

Според нея обаче няма по какъв начин с наличния материал да се класира за огромно състезание.

“Не сме подготвени. Успехът във всяка една житейска сфера зависи от подготовката. Нашият проблем е в неналичието на колективизъм”, безапелационна е Кали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР