Фолкпевицата Емилия заминава на меден месец със съпруга си Жорж

...
Фолкпевицата Емилия заминава на меден месец със съпруга си Жорж
Коментари Харесай

Емилия заминава на меден месец със съпруга си

Фолкпевицата Емилия отпътува на меден месец със брачна половинка си Жорж Башур. Двамата влюбени пазят в загадка координатите на сантименталната си почивка по-строго от полигоните за тествания на НАСА, написа "България през днешния ден.

"Лятото е в разгара си и все по-осезаемо у всеки от нас се настаняват волята за почивка и нови прекарвания. Заслужена фамилна отмора в пика на сезона ще се подари и Емилия, която за първи път от доста години ще си разреши повечко време за релакс. До нейния старт певицата има още две клубни изяви, които са тази седмица. Утре звездата на телевизия "Планета " ще пее в Пловдив, а на 10 август ще е специфичен музикален посетител в Стара Загора. Работният график на Емилия към този момент е изпълнен с задължения за месец септември, когато заредена с позитивни страсти, тя още веднъж ще радва меломаните с хубавия си глас и нежно наличие ", оповестяват от Пайнер.

За към два месеца това е второто декларирано неявяване на Емилия от сцената. В края на май тя бе принудена да прекъсне професионалните си задължения поради гибелта на доведения й наследник Феди Башур, който почина в злополука.

Според "България през днешния ден ", Емилия и мъжът й ще пътуват зад граница. В началото на предишния месец тя беше видяна да посещава Главна дирекция „ Гранична полиция “ в столицата, с цел да си урежда документи. Една от версиите е, че изпълнителката си е възобновила задграничния паспорт. Посещението й беше навръх 40-ия ден от гибелта на Феди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР