Фолкпевицата Емилия се завърна към забързаното всекидневие. 40 дни след

...
Фолкпевицата Емилия се завърна към забързаното всекидневие. 40 дни след
Коментари Харесай

Защо Емилия отиде в Гранична полиция?

Фолкпевицата Емилия се завърна към забързаното ежедневие. 40 дни след трагичната злополука, в която почина доведеният й наследник Феди, изпълнителката фучи по задания.

Папараци на „ " България през днешния ден “ видяха Емилия да посещава Главна дирекция „ Гранична полиция “ на столичния бул. „ Мария Луиза “. Небрежно облечена в черен потник и черни дънки, русокоската безусловно летеше по осъществяването на дилемите. Посещението й в институцията евентуално е обвързвано с изваждането на нов чуждестранен паспорт или споразумяване на документи за непознати жители пребиваващи в нашата страна.

За да й стигне времето певицата притичваше сред паркираните коли и нямаше време даже да се огледа. Емилия беше без безусловно никакъв грим ,но все пак изглеждаше добре. Единственият отрицателен нюанс беше натрупалата се горест, която си личеше даже и от отсрещния тротоар.
Емилия бързаше да се оправи с уговорките, тъй като по-късно същия ден на столично гробище беше панихидата за 40-ия ден от кончината на младия Феди. Певицата беше в компанията на двама мъже, като единият от тях беше в ролята на неин водач.

Изпълнителката се придвижва с чисто нов джип, чиято пазарна стойност надминава 100 000 лв.. След ужасяващия загар случай на „ Тракия предходното возило на Емилия и Жорж беше изцяло потрошено и двамата са си взели нов автомобил. Вероятно с новия джип фол-кпевицата през вчерашния ден е пътувала до Бургас, където нощес трябваше да бъде първото й присъединяване след повече от месец време надалеч от музикалната сцена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР