Фолкпевицата Емилия е категорична, че при катастрофата на 24 май

...
Фолкпевицата Емилия е категорична, че при катастрофата на 24 май
Коментари Харесай

Емилия за катастрофата: Пътувахме с не повече от 110 км/ч

Фолкпевицата Емилия е безапелационна, че при злополуката на 24 май колата, с която са пътували тя, годеникът й Жорж Башур и неговият наследник Феди, се е движила с не повече от 110 километра в час. Автомобилът обаче се натъкнал на мокра настилка и по този начин станал аквапланинг.

В четвъртък следобяд колата се обърна при 37-ия километър на автомагистрала " Тракия ". Пострадаха и тримата пътували в колата, като най-тежко бе положението на 19-годишния Феди Башур, който е управлявал автомобила. Всички те бяха откарани в болница " Света Анна " в столицата, като певицата и годиникът й имаха разнообразни контузии, само че заплаха за живота им нямаше. Прогнозите на лекарите за тежко потърпевшият юноша обаче бяха песимистични. Вчера бе обявено, че той е умрял.

По този мотив певицата написа в профила си във Facebook: " Отиде си едно прелестно,възпитано, положително и с голямо сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прелестно дете, което беше признато в най-престижния университет Boston University и имаше фантазии за бъдещето си,но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би в никакъв случай няма да намерим отговора на този въпрос ".

Емилия е безапелационна, че преди злополуката те пътували обикновено и умерено със скорост не повече от 110 км в час, когато ненадейно попаднали на аквапланинг и по този начин се стигнало до тежкия случай. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР