Фолкпевицата Емануела и естрадната любимка Тони Димитрова отпразнуваха баловете на

...
Фолкпевицата Емануела и естрадната любимка Тони Димитрова отпразнуваха баловете на
Коментари Харесай

Eмануела и Тони Димитрова изпратиха абитуриенти СНИМКИ

Фолкпевицата Емануела и естрадната фаворитка Тони Димитрова отпразнуваха баловете на своите наследници.

Емануела, която дълги години криеше огромния си наследник от хорски очи, най-сетне го сподели. Гордата майка провежда празненство за изпращане на порасналото си момче. На купона беше и неговата баба Ели (майка на фолкаджийката). Емануела беше мощно разчувствана от завършването на първородния си наследник и няколко пъти сълзи напираха в очите й.

Тя отгледа Христо като самотна майка, откакто се раздели с татко му преди доста години. Емануела в никакъв случай не е говорила за детето си, защото не искаше да става обществено прочут, с което да му навреди. Купонът за завършването беше скромна почерпка, без оркестри и шумни осъществявания. Абитуриентът беше заложил на грациозен черен костюм, а майка му изглеждаше като негова връстница, отбелязва „ България през днешния ден “.

Абитуриентка изпрати и Тони Димитрова. Дъщеря й Магдалена приключи частна британска гимназия и в този момент се стяга за претендент студентски изпити в НАТФИЗ. Магдалена се похвали с две абитуриентски рокли, които са поръчани от Съединени американски щати. Обувките и чантата й са на френския фешън гуру Ив Сен Лоран.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР