Фолкпевицата Джина Стоева призна, че ползва вибратор и не вижда

...
Фолкпевицата Джина Стоева призна, че ползва вибратор и не вижда
Коментари Харесай

Джина Стоева: Имам вибратор и го ползвам!

Фолкпевицата Джина Стоева призна, че употребява вибратор и не вижда нищо срамно в това.

От няколко месеца тя е разграничена с бащата на щерка си и се грижи сама за Ивая. Споделя, че сред двамата са се появили много разлики, а когато има напрежение това се отразява и на детето. Вероятно неналичието на мъж кара Джена да протяга ръка към секс играчката си и да се теши в самотните си нощи. Самата тя споделя:

„ Имам вибратор, да. Подари ми го една колежка за 30-ия ми рожден ден. Беше занимателно, Не мисля, че има нещо срамно да използваш такива играчки или изобщо да приказваш на тематика секс. Дори се е случвало сред приятелки да обменяме опит “, споделя палавата изпълнителка.

Тя е уверена, че всеки мъж би желал да се „ отърка “ в попфолк певица, само че не всеки може да приема наличието на флирта в специалността им или многото фенове и предложения за срещи. „ Някои мъже даже се нервират, че половинката им е по-популярна от тях “, отсича Джина.

И тя като доста от своите колежки счита, че няма същинско другарство в попфолк средите.

„ Всеки си има свои фенове и мисля, че конкуренцията не би трябвало да е спънка за другарство сред сътрудници. Но пък май мъчно се вижда такова безрезервно и без задни мисли другарство в сектора. Може би всеки си има едно мислено “, разсъждава Джина Стоева в изявление за „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР