Фолкпевицата Диона, която сама обяви, че живее втори живот след

...
Фолкпевицата Диона, която сама обяви, че живее втори живот след
Коментари Харесай

Диона преживя катастрофата, отиде на мол с охрана

Фолкпевицата Диона, която сама разгласи, че живее втори живот след неотдавна сполетяла я злополука, очевидно към този момент е преодоляла шока от случая.



Изпълнителката беше засечена да си пазари маркови артикули в столичен магазин и наподобява повече от добре. Диона събра погледите на посетителите, тъй като се беше облякла от горе до долу в розово, като даже бе нахлупила шапка в същия цвят. Плътно до певицата имаше охранител, който да я пази от всевъзможни вероятни похищения и проблеми. Самият телохранител беше облечен с яке, стигащо съвсем до глезените.

 



Това провокира усмивки измежду купувачите, които разясниха, че в случай че нещо, не дай Боже, се случи и на мъжа му се наложи да реагира, ще му е мъчно да го направи с дрехата, която спъва придвижванията му. Въпреки това телохранителят не отдели и за секунда взор от певицата, компактно следейки всяка нейна крачка.

 



Охранителят е нов за Диона. Доскоро тя използваше за телохранител водача си, само че се наложи да го уволни след злополуката, в която я забърка. Драмата се разигра, до момента в който изпълнителката се връща в София от присъединяване в Ямбол с новия си джип " Порше ". В лъскавото возило осен водача е и персоналният фотограф на Диона. Уморена, певицата заспива на задната седалка. Събужда се от злокобен удар в главата.

 





" Отворих очи и видях цялата кола да пуши - сподели след злополуката пред " България Днес " певицата. - Автомобилът беше леш. Гумите бяха хвръкнали. Джантите за нищо не ставаха. Шофьорът на колата слезе и стартира да ругае. Каза ми, че е минал през камък и по тази причина сме се забили. Думите му бяха доказани от фотографа ми. Аз бях в потрес. Притеснена и уплашена. Дойде полиция. Описахме всичко - по какъв начин е имало някакъв камък, който е изхвърлил колата от пътя. Извиках другар да ме прибере, а момчетата останаха, с цел да чакат пътната помощ ", изясни още певицата.



След ден Диона схваща същинската причина за злополуката. Оказва се, че провинен за случая е водачът й.



" Обади ми се фотографът. Беше доста обезпокоен. Обясни ми, че двамата са излъгали всички за това, което се е случило. Заради озвучителя ми сме се блъснали. Както карал по автомагистралата, се обърнал обратно да си вземе якето, което бе на седалката до мен. Изпуснал е очи от пътя за някакво време и се е забил с гневна скорост в мантинелата. Той ме молеше да не споделям на никого за случката, само че това няма по какъв начин да се случи. Чувствам се предадена! Животът ми бе на косъм. И двамата ги уволних! Не желая да чуя за тях ", безапелационна е Диона.



Сега певицата очевидно се е сдобила с нови помощници. Пожелаваме й да не й се случват повече сходни произшествия!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР