Фолкпевицата Десита се контузи по време на снимки. Чалга фурията

...
Фолкпевицата Десита се контузи по време на снимки. Чалга фурията
Коментари Харесай

Голф количка помете чалгаджийка

Фолкпевицата Десита се контузи по време на фотоси. Чалга фурията се оплака, че човек от екипа й я е блъснал с голф количка в паузата сред снимането на фрагментите на един от шлагерите й.

 

Действието се развива на голф игрище край морето. Щурата Десита, която мъчно застава на едно място, е ударена от транспортното средство, в резултат на което залита и пада. Певицата твърди, че човек от екипа, който се грижи за визията на изпълнителите, е стоял зад кормилото.

" Здравко ме блъсна централно с голф количка и аз паднах по баира. Имам тежка телесна щета, считам да го осъждам ", споделя певицата в обществените си мрежи.

Малко по-късно Десита продължава с закачлив звук: " Търкалях се в дерето с километри. Ожулих се, само че благодаря на Господ, че съм жива. "

От фрагментите, които пуска за почитателите си, излиза наяве, че случай фактически е имало, само че провалите по Десита са минимални. Изпълнителката на " Драконови нерви " е с леки охлузвания по лакътя. На видеото се вижда, че целият антураж на артиста Галин е към Деси и по-скоро се забавляват на обстановката. Лидия влиза в ролята на проверяващ публицист, а колежката й Симона в ролята на юрист. Така целият тим трансформира случая в смешен спомен.

Десита рядко си разрешава да споделя неща отвън работните й задължения . Затова феновете й знаят доста малко за персоналният й живот. Това предизвика голям брой реакции сега, в който хубавицата пусне нещо друго в обществените си мрежи. Един от последните образци за това е новата й кола. Десита показа фотография на безценен " Мерцедес " и се похвали, че е персонално неин. Кариерата на младата изпълнителка несъмнено върви сносно. Само за няколко месеца брюнетката се похвали с много нови скъпи придобивки, измежду които с изключение на големия бял джип има и десетки диамантени бижута. Младата звезда изкарва задоволително пари, с цел да си подари всичко това, само че почитателите й са безапелационни, че в живота й има и обичан мъж, с който нещата в действителност са много съществени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР