Фолкпевицата Деси Слава реши да се възползва от свободното време,

...
Фолкпевицата Деси Слава реши да се възползва от свободното време,
Коментари Харесай

Ето с кой младеж Деси Слава се забавлява в Дубай

Фолкпевицата Деси Слава реши да се възползва от свободното време, поради локдауна у нас, и стегна куфарите за Дубай. Изненадващото обаче е, че тя не е в компанията на обичаните си Благой Найденов и дребния Борис... Половинката на Деси е останал в столицата, с цел да гледа дребния, а Деси се похвали, че е с различен юноша в арабската страна, писа Блиц.

Известно е, че изпълнителката има и по-голям наследник - Майки, който живее в Съединени американски щати. Двамата в този момент се радват на времето дружно в Дубай. С тях са и няколко техни другари. Компанията непрекъснато споделя фотоси в обществените мрежи от пътуването си.

Певицата не дава никакви индикации, че боксьорът Благой Найденов е с компанията в емирството. Той показа малко видео, на което се радва на сина си, само че никакви фотоси и клипчета от Дубай.

От много време се приказва, че Деси и Благо имат известни проблеми във връзката си. Пред другари певицата споделяла, че голямата разлика във възрастта въпреки всичко оказва въздействие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР