Фолкпевицата Дебора, кяото в момента се изявява в Биг Брадър“,

...
Фолкпевицата Дебора, кяото в момента се изявява в Биг Брадър“,
Коментари Харесай

Домашно насилие води Дебора до чашката! Бившият й приятел я пребивал системно

Фолкпевицата Дебора, кяото сега се изявява в „ Биг Брадър “, е претърпяла нещо кошмарно преди няколко месеца, разбра HotArena.

Именно поради това тя протяга ръка постоянно към чашката. Тя е от дамите, които са подложени на систематичен физически и душевен тормоз от страна на половинката си. Многократно й са разбивани носът и устата, синините по гушата и лицето били всекидневие. Утехата намерила в алкохола.

Близките й споделят, че тя не е алкохоличка, само че в последните месеци постоянно може да бъде забелязана да пие. Само когато го прави, забравяла преживеният призрачен сън, който траял 4 месеца. В началото мъжът бил любезен и тя се подлъгала и се влюбила в него до безумство, писа „ Шоу “.

Посегнал на Дебора един път, след което тя си събрала нещата и се изнесла. Била помляна от пердах, след което й заречен, че това няма да се повтори. Тя му дала втори късмет и екшънът траял. Той не я пуска да си тръгне, заключва я и я бие непрестанно. Накрая тя съумяла да се измъкне и да постави завършек на манията му. След това той продължава да я безпокои по телефона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР