Фолкпевицата Бони шокира приятелите си от ранни зори с това,

...
Фолкпевицата Бони шокира приятелите си от ранни зори с това,
Коментари Харесай

Бони изненадва с нов имидж - slava.bg

Фолкпевицата Бони шокира приятелите си от ранни зори с това, което показа в своя Инстаграм профил.

Гласовитата певица се появи с нов цвят на косата и изобщо нова прическа, а в ръцете си държи Наказателния кодекс. Певицата хвърли в ужас всички и с признанието, обвързвано със фотографията, на която я виждаме толкоз друга, че мъчно бихме я разпознали.

"Добро утро! Добър ви ден! Новият цвят на косите постоянно значи предпочитание за ново начало, за смяна, за друга стъпка напред. И аз направих тази стъпка. От няколко дни ТОЙ ми е обичан и нужен. С него лягам и ставам. Нищо повече няма да ви издам...`, загатна Бони и остави почитателите си да се чудят и маят какво тъкмо има поради. Веднага се появиха и първите оферти.

Според някои, Бони е решила да употребява карантината и рецесията в стопански проект, с цел да стартира да учи и вероятно да смени своето занятие. Други пък се вгледаха по-сериозно в нейните думи и подозират, че тя приказва за нова обич. "Най-вероятно има връзка с юрист или прокурор, а по този метод приготвя своите другари за момента, в който ще показа и неговото име ", пишат в обществените мрежи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР