Фолкпевицата Бони не прие изпратения й от анонимен обожател годежен

...
Фолкпевицата Бони не прие изпратения й от анонимен обожател годежен
Коментари Харесай

Бони Върна Годежен Пръстен Навръх Юбилея Си

Фолкпевицата Бони не одобри изпратения й от неизвестен почитател годежен пръстен. Това се случи точно на професионалния празник на звездата, с който тя празнува 20 години на сцена.

Изпълнителката на „ Заведи ме там “ благодари от сцената на столичен клуб за жеста, само че все пак върна бижуто. “Благодаря, само че не. За мен фамилията и кариерата са най-важни, за мен е чест, само че отхвърлям пръстена,” безапелационна бе тя.

Заря, хайвер и доста песни – това бе рецептата, на която беше заложила Бони за празника си. Специални посетители на събитието бяха нейни сътрудници и другари, измежду които сръбските звезди Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович и Радован.

Празника почетоха още Тони Стораро, Софи Маринова и брачният партньор й Гринго, Илиян, Лияна, Борис Дали и други За стилната си визия пък Бони се довери на дизайнерката София Борисова, написа Монитор.

Певицата направи и музикална изненада на гостите си, като съчета професионалния си празник и с премиерата на новото си парче „ Време е “, което извършва със сърбина Емир Джулович.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР