Фолкпевицата Алисия шокира екипа на „Папараци”, като си купи тест

...
Фолкпевицата Алисия шокира екипа на „Папараци”, като си купи тест
Коментари Харесай

Алисия чака бебе?

Фолкпевицата Алисия шокира екипа на „ Папараци”, като си купи тест за бременност. Предаването потегли по следите на изпълнителката, а фрагментите с нея наподобяват на екшъна „ Бързи и гневни “. Изряден водач ли е певицата, за какво върви на коафьор по два пъти дневно и една смешна обстановка в солариум ще видят феновете тази неделя. Най-любопитното обаче е, че в края на папарашкия материал Алисия си купува тест за бременност, оповестиха публично от телевизионния таблиод. Покупката повдига въпроса дали брюнетката не чака дете и от кого.



Покупката е прекомерно интимна, с цел да се допусна, че тя просто е взела теста за другарка, па въпреки и близка. Алисия няма и сестра, на която би могла да услужи с него, тъй че най-вероятно остава да е персонално за нея. Тя гневно отхвърля всякаква връзка, макар че изявления я гаджосаха с турски посланик. Факт е, че певицата доста обича да върви в южната ни съседка и неотдавна още веднъж я посети, като се похвали със фотоси в обществените мрежи. Нейни скорошни фотоси по бански на разкриват смяна във фигурата й, само че за такава явно е прекомерно рано, щом тя към момента разчита на проби.

Андрей Арнаудов дава първото си изявление като татко тази неделя, 27 май от 22:00 ч. в „ Папараци “ по bTV. „ Мина като сън този ден и денят след него. Щастието е голямо, не мога да го сравня с нищо друго, слаби са ми думите “, споделя таткото.

Андрей не крие, че желае непрекъснато да е покрай дребния си наследник, по тази причина не изключва вероятността да вземе със себе си дребния Васил на някои от концертите от идното второ българско-македонско турне One Love.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР