Фолкпевицата Алисия се сдоби с чисто нова кола, пише "България

...
Фолкпевицата Алисия се сдоби с чисто нова кола, пише "България
Коментари Харесай

Алисия с нова кола и татуировка

Фолкпевицата Алисия се снабди с чисто нова кола, написа "България през днешния ден ". Певицата наподобява повече от удовлетворена и даже повози другарка в лъскавата си облага. Не единствено автомобилът е нов за Ася, както е същинското ѝ име. Изпълнителката на "Запали " се тунингова и с чисто нова татуировка на прасеца, която е под формата на сърце. Преди време се заприказва, че хубавицата ще слезе от сцената, с цел да сътвори семейство с половинката си Симеон Филипов.

Милионерът от дълго време намеквал на обичаната си, че няма потребност да пее по задимените кръчми и той е подготвен да подсигури разкош и блестящо бъдеще както за нея, по този начин и за сина ѝ Валерко. Самата Алисия от много време насам неглижирала кариерата си. Откакто е с Мони Филипов, изявите ѝ внезапно понижиха. Когато пък одобри присъединяване, постоянно закъснява с часове и по този начин изнервя почитателите ѝ.

Певицата нееднократно е виняла кариерата си и непрекъснатите си отсъствия нощем за разделите с някогашните ѝ половинки. Този път обаче считала да избере любовта пред работата си и най-накрая да сътвори устойчиво семейство.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР