Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона

...
Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона
Коментари Харесай

15 бона глоба грози Алисия

Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна санкция от 15 бона от супершоуто на Нова ТВ "Маскираният артист ".

Почти 100% е несъмнено, че точно тя се крие зад маската на Принцесата в предаването, а драмата е в това, че изпълнителката сама си е отворила устата за присъединяване си, без да допуска какво ще се случи в следствие.

По контракт звездите в шоуто нямат право да споделят на никого, че са част от предаването, включително и на децата и половинките си. Алисия освен, че разказала на сина и гаджето си, само че и раздухала клюката на съвсем всики свои другари. Заради това и мълвата се разнесе толкоз бързо. Сега, в случай че продуцентите решат, могат да й наложат солидна санкция, която по контракт дължи, при вероятно оповестяване.

Само преди две излъчвания Мария Илиева опита да замаже гафа на Алисия, като показа в ефир, че знае, че певицата е на присъединяване и няма по какъв начин тъкмо тя да е Принцесата. Което още повече наведе хората от форумите на мисълта, че панелистите знаят кои са участниците и се пробват да го играят учудени.

"Няма такова нещо. Само няколко индивида знаят кои са хората зад маските. И мога да ви подсигурявам, че всички съблюдават конфиденциалността ", разяснява преди началото на предаването продуцентът Маги Халваджиян.

Колкото до водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, те май са единствените, които нямат никаква визия кои са личностите до тях. Със смях и закачки, двамата са пълнежът на шоуто, предават от България през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР