Фолкпевицата Алисия има ново гадже! След драматичната раздяла с издирвания

...
Фолкпевицата Алисия има ново гадже! След драматичната раздяла с издирвания
Коментари Харесай

Алисия с ново гадже

Фолкпевицата Алисия има ново гадже! След трагичната разлъка с търсения от Интерпол предприемач Жоро Бирмата брюнетката отново се носи на крилете на любовта. Алисия отпътува на сантиментална отмора с тайнствения си фаворит. Тя сама подхрани слуховете, че нещо се случва в любовния й живот, като разгласява фотография, на която е качила краката си върху тези на мъж, чието лице не се вижда.



Двамата пътуват в бизнес класа на първокласен аероплан, а Алисия споделя, че отива на отмора. Новият на певицата не е по никакъв начин инцидентен. Той е наследник на прочут наш предприемач, занимаващ се с рандеман на каменни въглища. Разбира се, певицата не разкрива публично самоличността на гаджето. Още след раздялата с вратаря Ники Михайлов Ася от Вакарел отсече, че в никакъв случай повече няма да приказва за мъжете в живота си.

Тя по този начин и не разкри нито дума за връзката с предприемача Георги Станоев, само че повече от три година двамата живееха дружно. Цялата идилия завърши внезапно, откакто започнаха проблемите със закона на семейството. След извършена акция по съмнения за пране на пари и контрабанда на цигари Жоро потъна в неопределеност. И до този миг никой не знае къде се подвизава младият предприемач. Алисия обезверено го чака няколко месеца, само че по всичко проличава, че към този момент е траяла напред.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР