Фолкпевецът Милко Калайджиев е изкарал над 700 бона от къщата

...
Фолкпевецът Милко Калайджиев е изкарал над 700 бона от къщата
Коментари Харесай

Милко показа къщата си за гости, която е построена с европейски пари

 Фолкпевецът Милко Калайджиев е изкарал над 700 бона от къщата си за посетители в свиленградското село Мезек.

Тя бе посетена и тествана от чиновници на Държавен фонд " Земеделие “, които карат по лист всички такива, издигнати с европейски пари.

Към този миг не са открити нарушавания. Къщата се употребява по предопределение. Тя е издигната преди четири години и към момента е в мониторингов интервал. Общата стойност на плана е 435 000 лв., от които 304 000 лева са европейско финансиране.

" Нямам никакви терзания. Аз съм казвал от дълго време, че съм обществено лице и всяка моя стъпка се следи от всички вероятни институции. Къщата от първия ден, в който е издигната и пусната за това, за което е направена, се употребява единствено и само за посетители “, изясни пред bTV Милко.

Къщата има съответните рекламни материали, което демонстрира, че тя се употребява по предопределение, разясниха проверяващите. Преди чиновниците на Държавния фонд там са взели и служители на реда от Икономическа полиция.

Мустака на републиката ръководи къщата си за посетители дружно със своята брачна половинка Маргарита Калева посредством компанията си " ММ Анталекс “, която са записали още през 2012 година, когато са почнали страничния бизнес отвън пеенето на Милко.

Първата им облага е 23 000 лева през 2013 година, а от идната приходите им са все към 200 бона, като върхът е за 2018 – 260 000 лв., демонстрират докладите, оповестени в Търговския указател.

Така за последните 3 година петте стаи в Калайджиевата къща са донесли за изпълнителя на " Я елате пиленца при батко “ над 700 хилядарки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР