Фолкпевецът Константин, срещу когото вчера 17-годишно момиче подаде жалба за

...
Фолкпевецът Константин, срещу когото вчера 17-годишно момиче подаде жалба за
Коментари Харесай

Коцето – жертва на изнудване?

Фолкпевецът Константин, против който през вчерашния ден 17-годишно момиче подаде тъжба за блудствени дейности в хотелска стая в Слънчев бряг, може да се окаже жертва на изнудване, научи Lupa.bg от собствен източник от полицията в Несебър.

Тийнейджърката, жалваща се от Коцето, е изчезвала от вкъщи си на четири пъти единствено през последната година и се е налагало да бъде търсена с полиция. Момичето е от Стара Загора, само че кара цяло лято на морето, защото татко й развива бизнес по Южното Черноморие. Според жалбата й, тя е била на присъединяване на Константин в дискотека в Приморско, след което се видяла с него в Слънчев бряг и непринудено влезнала в хотелската му стая.

Само преди месец 17-годишната Н. е обвинила в насилствени полови дейности и 28-годишен юноша, само че след това изтеглила жалбата си.

„ Момичето и различен път не се е прибирало в дома си, а по-късно е оправдавало приъствието си на купони с отвличания и с насилствени полови дейности. Тя се опасява от гнева на татко си. Твърде допустимо е и да става въпрос за изнудане за пари поради финансовото благоденствие на Константин “, настояват познати на разкрепостената тийнейджърка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР