Фолкпевецът Константин и моделката Зорница Линдарева купонясват заедно и демонстрират

...
Фолкпевецът Константин и моделката Зорница Линдарева купонясват заедно и демонстрират
Коментари Харесай

Константин И Линдарева Неразделни

Фолкпевецът Константин и моделката Зорница Линдарева купонясват дружно и показват фриволно държание.

За по-малко от месец двамата са видяни на няколко пъти в една и съща компания, като не крият благосклонностите си един към различен. Линдарева обожавала да стои към артиста, а той постоянно си разрешавал да я прегръща пред хората. За освен това няма безапелационни сведения и всичко остава в областта на въображението.

Искри сред Коцето и Зорница пламнаха със страшна мощ по време на присъединяване им в последното издание на „Биг брадър“. Линдарева призна пред другите дами, че си е харесала изпълнителя, само че той не й обръщаше никакви внимание. Нещо повече – Константин съобщи, че има жена и дете и не желае да се забърква с цицорестата мацка.

Въпреки това след края на предаването двамата купонясваха в дискотеката на Коцето в Студентски град в столицата. След това са били на рождения ден на плеймейтката Светлана Василева, където прекарали съвсем цялата вечер дружно. Зорница даже изоставила мястото си на масата на рожденичката и се преместила на трапезата на Коцето, с цел да са по-близо един до различен, написа „България днес“.

Фолкпевецът е безапелационен, че сред двамата няма нищо повече от другарство. Той даже си разреши да се натиска с Линдарева пред погледа на брачната половинка си Надя, като по този метод искаше да покаже, че няма какво да крие и историите за тяхна връзка са мощно пресилени.

Развръзката за връзките сред тях занапред следва, безапелационни са осведомени с историята им.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР