Фолкпевецът Борис Дали се оказа един от най-големите потърпевши от

...
Фолкпевецът Борис Дали се оказа един от най-големите потърпевши от
Коментари Харесай

Борис Дали фалира

Фолкпевецът Борис Дали се оказа един от най-големите пострадали от проекта "Мобилност " на Еманюел Макрон. Заради строгите ограничения на френския президент банкрутира транспортният бизнес на изпълнителя на "Палатка " и "Ще си приказваме отново ".
"Разпродадох всички камиони и банкрутирах бизнеса си. А с него се изхранваше цялото ми семейство.

На български водачи се заплащат 60-70 цента на изминат километър, до момента в който на немските сумата е 1,50 евро и даже може да доближи 2. Вижте единствено каква е разликата. Освен това като пътуват в колона български, немски, френски, испански тир се стопира единствено българския и му се прави щателна инспекция. Всичко бе направено, тъй че да убие нашия бизнес. Ние бяхме бодил в очите на запада ", показа пред "България през днешния ден " артистът.

Според признатите ограничения неотдавна от еврокомисията водачът на ТИР-а би трябвало да се връща в родната си страна на 4 седмици, а камионът - на 8 седмици. Водачите би трябвало да спят в камионите не повече от 45 часа, а през останалото време да нощуват в хотел.
"Успях да разпродам всичко, което имам още преди да бъдат гласувани финално ограниченията. Сега сътрудниците имат доста огромни проблеми. Напълно изрядни, хубави и нови камиони, купени за по 80-90 000 евро, в този момент се оферират за 20-30 000. Кризата е огромна ", споделя още пред вестника артистът.

Той е под карантина от 8 март, когато е последното му присъединяване в нощен клуб в столицата. А навръх 13-и пуска последния си клип "Лошите момчета " - в деня на оповестяване на изключителното състояние в страната. Оттогава се е отдал на зарзаватчийство, пчеларство, градинарство и лозарство със фамилията си в имението му в Бобовдол.

фотография:инстаграм борис дали
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР