Фолкпевецът Азис отново ще влезе в ролята на тв водещ

...
Фолкпевецът Азис отново ще влезе в ролята на тв водещ
Коментари Харесай

Новото риалити Игри на волята“ ще се снима във Варна

 Фолкпевецът Азис още веднъж ще влезе в ролята на тв водещ от есента, шушукат настойчиво в светските среди, написа " Телеграф ". 

Според запознати продуцентите на новото риалити " Игри на волята “ са поканили артиста за лице на шоуто, като към момента не е ясно дали ще се изявява самичък или още веднъж в комплекс с Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев.

Шоуто би трябвало да стартира през новия ефирен сезон на мястото на " Биг Брадър “. Най-известната къща в България към този момент е съборена. През последните два сезон рейтингът на шоуто се намали. Това натежа и продуцентите на шоуто взеха решение да заложат на нов формат, в сравнение с да се пробват да възкресяват интереса към остарялото.

" Игри на волята “ ще се снима в морската ни столица Варна, само че за момента детайлностите към сюжета и участниците се пази в цялостна загадка. Според осведомени паричната премия ще е на стойност 200 000 лева, като в риалити формата присъединяване ще вземат еднакъв брой известни и незнайни персони у нас.

Светските летописи настояват, че първият участник е телевизионният водещ Наско Михайлов. В последно време той се отдръпна от светското пространство и по този метод желал да възроди кариерата си на водещ.

През кастингите са минали и солидно количество от родните плеймейтки, които дават благо и драго за телевизионната популярност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР