Фолклорен флашмоб посрещна пристигащите българи и чужденци на летище София.

...
Фолклорен флашмоб посрещна пристигащите българи и чужденци на летище София.
Коментари Харесай

Неравноделен ритъм посрещна българи на летище София

Фолклорен флашмоб посрещна идващите българи и чужденци на летище " София ". Поводът за радостната изненада е най-големият кариерен конгрес за българи с опит зад граница - " Кариера в България. Защо не? ".

Хореографията и осъществяването са дело на фолклорен танцов отбор " София-6 ", притежател на шест международни трофеи от най-големите танцови състезания в света. Събитието се провежда от конгрес Кариера в България с поддръжката на летище " София " и е отдадено на българите с обучение и опит в чужбина, и опциите им за реализация в България.

" Искаме да кажем " Добре пристигнали " с нещо обичайно българско на всички, които през днешния ден се връщат в България - за малко или за по-дълго. Същевременно ги каним да проучат разновидностите за кариерно развиване у нас. " обявиха уредниците на форума.

Събитието дава всеобхватна информация за бизнес и публичната среда в България посредством среща с работодатели, семинарна стратегия, кариерни съвещания и още благоприятни условия за обмяна на опит, хрумвания и контакти.

На него могат да срещнат над 100 от най-хубавите работодатели , вдъхновяващи лектори и доста други българи, които като тях търсят и намират мястото си в България " - показа Мила Натудова от конгрес " Кариера в България. Защо не? "

Тази година форумът ще връчи и награди Работодател на годината. " Кариера в България. Защо не? " Той ще се състои за 11-и път на 20 септември 2018г. в Интер Експо Център - София, а регистрацията за претенденти е безвъзмездна на уеб страницата на самодейността.

" Кариера в България. Защо не? " се организира и за 6-и път под патронажа на Президента на Република България , а посетителите всяка година се усилват, като записаните за предходното издание надвишават 1500.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР