Фолкизпълнителката Дебора, която стана майка преди близо три месеца, успяла

...
Фолкизпълнителката Дебора, която стана майка преди близо три месеца, успяла
Коментари Харесай

Дебора свали 20 килограма

Фолкизпълнителката Дебора, която стана майка преди близо три месеца, съумяла да смъкна 20 кг от наедрялата си поради майчинството фигура. Докато чакала първото си дете тя качила цели 30 кг, по тази причина й остава да махне още 10 килца, с които обаче среща огромни компликации.



Бившата брадърка не кърми сина си, въпреки че желала. Получила възбрана по медицински аргументи. Припомняме, че по време на престоя си в къщата в Нови хан тя сподели съществено клатушкане към чашката, а по-късно се оплака и от паник офанзиви. След като напусна прибързано риалити предаването, Дебора влезе за дълго в болница. Пила медикаменти цели пет месеца, само че през днешния ден всички тези неприятности са зад тила й.

В момента тя не желае и да чуе за присъединяване в сходен вид излъчвания, които съгласно изкривяват истината. Заради бебето към момента не върви по участия, само че дава обещание скоро нова ария. В грижите за бебечето я анулират таткото, който не желае да се демонстрира обществено и бабите, само че Дебора избира те много-много да не й се бъркат. Да станеш майка е най-голямото благополучие на света, отсича фолкаджийката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР